Relatiegeschenk |
51827
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51827,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Relatiegeschenken

Sterren Groen HR

Wilt u opvallen?
Waardeer uw relatie of medewerker het hele jaar door. Gewoon, omdat ze het verdienen.
En de rest van het jaar zullen ze ook hun uiterste best blijven doen.

Met liefde ingepakt

Stijlvol kado

Vitale verwennerij

Vers is bij ons vers

Op maat gemaakt

Direct bij de bron vandaan

Waardeer wanneer?
Pinksteren | Pasen |  Secretaressendag | De zomer | Sinterklaas | Jubilea

Sterren Groen HR

Paasgeschenken

Hoe leuk, om de medewerkers of relaties te verrassen met een origineel paaspakket of lekkernij. Zo is onze paastulband te lekker van onze Westlandse bakker. Of wat dacht je van ons paasbrood. Chocolade lekkernijen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Keuze genoeg!

Sterren Groen HR

Secretaressedag

Jij kan toch ook niet zonder secretaresse of administratief medewerkster? De duizendpoot met hart voor de zaak, de persoon die het bedrijf doet stralen. Laat nu je secretaresse of medewerkster stralen met een bos schitterende rozen. De rozen zijn supervers en van Nederlandse bodem. Deze rozen worden verpakt in een originele geschenkdoos met hierbij een persoonlijke wenskaart. Jouw eigen boodschap maakt het cadeau compleet.
De rozen zijn van een indrukwekkende kwaliteit, die minstens 10 dagen mooi blijven. En vaak zelfs langer. De rozen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze en wit.

Sterren Groen HR

Met Pinksteren Aspergepakketten

Speciaal voor de lente feestdagen hebben we drie nieuwe aspergepakketten ontwikkeld.Onze aspergepaketten
zijn kakelvers en verkrijgbaar tot 24 juni.

Sterren Groen HR

Zomergeschenken

Wat dacht je van een zomers geschenk. Dat is weer eens een ander moment. Naast ons smoothie pakket, hebben we nog meer verkwikkende pakketten. Wij vertellen graag meer over de verrassende mogelijkheden.

Sterren Groen HR

Sintgeschenken

Een kleinigheid voor Sinterklaas is altijd een leuke attentie. Wij hebben diverse lekkernijen in ons assortiment.

Sterren Groen HR

Jubilea

r zijn genoeg redenen voor een attentie. En dan wil je graag wat mee nemen. Een mooie lederen aktentas, goed fles wijn, kraamcadeau, verwenpakket, borrelpakket. Genoeg mogelijkheden in allerlei budgetten.

Sterren Groen HR

Delicatessen | Vers | Living & Wellness